Weemoed
11 juli 2021 

Weemoed

Het huis waar ik geboren ben, de plaats waar ik mijn jeugd heb doorgebracht, komt zomaar als herinnering voorbij op Facebook. En als je op de achtergrond dan nog een reportage van Boudewijn de Groot hoort, dan heb je alle ingrediënten bij elkaar om emotioneel op je jeugd terug te kijken.  

Wat ben ik blij dat ik dit schilderij, waarop mijn ouderlijk huis te zien is en waar ik zulke goede herinneringen aan heb, jaren geleden onder leiding van Ton Hendriks heb mogen maken en wat van grote invloed was ten tijde van de dementie van mijn lieve vader zaliger. That's life.

Over de schrijver
Wie ben ik? Ik ben Ans Vianen, kunstenaar en eigenaar van Ans Vianen Kunst, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van online cursussen en workshops tekenen, schilderen en schrijven. Wat doe ik? Ik leer je hoe je jouw creativiteit optimaal kunt gebruiken. Dat doe ik via teken- en schilderlessen en schrijfworkshops. Via jouw tekeningen, schilderijen en teksten krijg je inzicht in wie je echt bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. Je trekt je even terug in je eigen wereldje om je weer op te laden voor alle ballen die je de hele dag in de lucht moet houden. Waarom doe ik dat? Op de eerste plaats krijg je energie voor de dagelijkse klussen die nu eenmaal moeten gebeuren. Je leert onbewust keuzes maken waardoor je zelfvertrouwen automatisch vergroot wordt zonder dat je je daar bewust van bent. Omdat het je leven van alledag een andere kleur geeft. Met elkaar maken we de wereld nog mooier. En binnenkort kan je me beluisteren via mijn eigen podcast over kunst.
Reactie plaatsen