Wat zou jij met je laatste tientje doen?

Wat zou jij met je laatste tientje doen?

Stappenplan:  - lijstjes, goed voor seo - snackable content - eerst in words tekst

Stel je voor dat je je werk bent kwijtgeraakt en nog maar één tientje te besteden had? Wat zou je daar dan van kopen? Kies jij voor de richting van de zwerver die zijn laatste oortje versnoept of zijn er andere manieren mogelijk? 

Want ja, je kunt er natuurlijk eten van kopen, maar is dat wel zo verstandig? Je bent dan toch erg met de korte termijn bezig. In dit artikel lees je wat je bijvoorbeeld beter kunt doen, namelijk van dat tientje weer proberen tien keer zoveel te maken zodat je niet bang hoeft te zijn dat je van de honger omkomt. 
Over de schrijver
Ans
Wie ben ik? Ik ben Ans Vianen, kunstenaar en eigenaar van Ans Vianen Kunst, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van online cursussen en workshops tekenen, schilderen en schrijven. Wat doe ik? Ik leer je hoe je jouw creativiteit optimaal kunt gebruiken. Dat doe ik via teken- en schilderlessen en schrijfworkshops. Via jouw tekeningen, schilderijen en teksten krijg je inzicht in wie je echt bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. Je trekt je even terug in je eigen wereldje om je weer op te laden voor alle ballen die je de hele dag in de lucht moet houden. Waarom doe ik dat? Op de eerste plaats krijg je energie voor de dagelijkse klussen die nu eenmaal moeten gebeuren. Je leert onbewust keuzes maken waardoor je zelfvertrouwen automatisch vergroot wordt zonder dat je je daar bewust van bent. Omdat het je leven van alledag een andere kleur geeft. Met elkaar maken we de wereld nog mooier. En binnenkort kan je me beluisteren via mijn eigen podcast over kunst.
Reactie plaatsen