Ans Vianen Podcast

Coming soon

Op de dag dat ik 60 jaar word, kijk ik uit het raam en zie​​​​ dit. Wat een verrassing. 

Ik ben een rijk mens. 

Samen met vier andere schoolvriendinnen zijn we 300 jaar geworden. Dat is uniek te noemen en daar ben ik dankbaar voor. Toen ik vanmorgen uit mijn raam keek, hing de vlag al uit, waren de slingers opgehangen en hadden de kaboutertjes al de eerste feestuiting in de tuin gezet.

Het gaat een bijzonder jaar worden. 

Elk kroonjaar geef ik mezelf een cadeau wat niemand anders kan geven omdat ik ze zelf maak. Toen ik 50 was, waren dat de kunstwerken Daytime/Nighttime en Little Snowwhite.

Nu ik 60 ben, geef ik mezelf een podcast cadeau. De rode draad van de podcast bestaat eruit  welke relatie kunst speelt in het leven van individuele mensen en of kunst je leven kan veranderen. Elke discipline wil ik aan de orde laten komen. Kunst in relatie tot sport, religie, psychologie, schrijven, gezondheid, spiritualiteit, politiek, geld, filosofie, noem maar op.

En dat gaat leuk worden. Ik ga mensen interviewen die iets of juist helemaal niets met kunst hebben en hoop dat we met elkaar tot nieuwe inzichten komen. 

 

Mijn eerste gast: Wasi Malik, directeur Voetbalgeluk 

Mijn eerste gast, en ik voel me daarmee zeer vereerd, is  Wasi Malik, Directeur Voetbalgeluk.
Wasi is de trotse mede-ontwerper van de snelst groeiende voetbalschool in Amsterdam & Haarlem genaamd ‘Master Voetbal Plan’. Waar plezier, zelfvertrouwen en ontwikkeling van het kind centraal staat.

Zijn hobby en zijn passie is voetbal. Dat heeft hij op het hoogste niveau mogen doen. Op het voetbalveld was Wasi de motor van het elftal.
Wasi en zijn team geven ­­voetballessen aan jongens en meiden van de leeftijd van 4 t/m 12 jaar met als doel hun zelfvertrouwen te vergroten en te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van  een ‘sportieve’ boost en voetbal daarbij als middel in te zetten i.p.v. als doel.

 

 

Dan denk ik: was ik Wasi maar eerder tegengekomen! Door omstandigheden heb ik m’n hele leven al een haat/liefde verhouding met voetbal. Ik hoop van Wasi te leren hoe ik mijn blikveld kan veranderen en verruimen. Of en hoe voetbal met kunst samengaat, of ze elkaar verbinden en versterken. En ik ben natuurlijk benieuwd of kunst een rol speelt in het leven van Wasi. Waarom ik dit doe...?

Ik geloof dat kunst de wereld mooier maakt, het leven van mensen verrijkt en leert hoe je je grenzen kunt verleggen. En dat gun ik jou ook !

Coming soon ...

Deze video is bedoeld als aankondiging voor de podcast-host, zodat mijn podcastafleveringen door iedereen kunnen worden beluisterd. 

In deze podcast ben ik nieuwsgierig naar de rol die kunst in jouw leven speelt. 

Met elke aflevering een inspirerende gast, bespreking van een kunstwerk, een museumtip en een podcast-paper, waarin je de belangrijkste zaken terug kunt lezen.  

Meld je hieronder aan als je de podcast-paper wilt ontvangen. 

50%
Meld je hier aan voor je Podcast-Paper
Your information is safe with us

NIEUW: de KUNSTaanTAFEL koffiemok

PODCAST luisteren wordt een stuk leuker met zo’n exclusieve KUNSTaanTAFEL koffiemok. De letters worden zichtbaar als de mok warm wordt door hete thee of koffie en verdwijnen als de mok afkoelt. € 12,95 ex verzendkosten. Magisch! Bestellen via de oranje knop. 

 

Mijn volgende gast .....? 

Volgende week hopen we de eerste opnames te starten. Ken jij iemand die jij ook graag in de podcast zou willen horen of heb je een onderwerp waar je graag meer over wilt weten, geef me een seintje en we gaan het regelen. Met elkaar maken we de wereld kleurrijker.


Kunst is leven, leve de kunst!

50%
Doe hier een voorstel voor een volgende gast
arrow_drop_up arrow_drop_down