Supergave online schildercursus, de beste in zijn soort. Je leert schilderen als een echte meester en krijgt snel de kneepjes van het vak onder de knie. Met mogelijkheid om je schilderij online tentoon te stellen.

Zelfportret

BESTEL DE CURSUS NU EN GA DE KOMENDE MAANDEN LEKKER TEKENEN EN SCHILDEREN. MAAK JE HOOFD LEEG EN HAAL DE KLEUR IN HUIS. ONTSPAN JE DOOR JEZELF OP EEN AANGENAME MANIER IN TE SPANNEN EN STA VERSTELD VAN JE EIGENGEMAAKTE SCHILDERIJ. 
AANMELDEN DOE JE DOOR EVEN OP DE RODE KNOP TE KLIKKEN.

 HEB JE ALTIJD AL WILLEN LEREN SCHILDEREN? 

Ga dan met mij mee op avontuur en ontdek hoe ook jij jouw leven met mijn hulp stap voor stap kunt verrijken met het inzetten van jouw creativiteit. Word vrijer en zekerder. Ga je grenzen verleggen. Leer op een relaxte manier de juiste keuzes te maken en gun jezelf een kleurrijk en fantastisch leven.

In dit artikel lees je het volgende:

 1. Waarom schilderen?
 2. Even kennismaken
 3. Mijn motto
 4. Delen van kennis en ervaring
 5. “Ja, maar…”
 6. Wat ik jou ook 100% gun
 7. Geschikt voor mij?
 8. Veelgestelde vragen
 9. Ga voor een rijk leven! 
 10. Hoe meld ik mij aan? 
 11. Niets houdt jou nog tegen.
 12. Jouw beste keus

1. WAAROM SCHILDEREN?

Je zult merken dat het heerlijk is om te schilderen. Om iets fijns voor jezelf te hebben. Iets waarmee je je hoofd leeg kunt maken in een wereld die zo gehaast is en waarin zoveel dingen moeten gebeuren. Elke dag opnieuw. 

Je gaat jezelf meer ruimte geven, het kind in jezelf terugvinden dat je door de jaren heen misschien bent kwijtgeraakt en je doet dat met potlood, penseel, kleur…

 Je wilt jezelf verbazen en laten verrassen door de schilderijen die door jou zelf zijn gemaakt. Geen goedkope prints meer aan de muur. Weg met Netflix, soaps, of andere monsters die een gigantische aanslag plegen op jouw kostbare tijd. Je wilt jouw leven en jouw tijd op een aangename manier besteden ZONDER SORES AAN JE HOOFD Met als resultaat jouw eigengemaakte schilderij aan de muur

 Iets waar je met plezier naar kijkt en waar je trots op kunt zijn. 

Welke reden je ook hebt om te gaan schilderen, ik kan alleen maar zeggen: gefeliciteerd! Je hebt de juiste keuze gemaakt en je bent bij mij op het juiste adres. Ik help jou met mijn jarenlange ervaring van het begin tot het eind jouw handschrift te ontdekken. 

Als je met mij meegaat op avontuur, zal je ontdekken dat de wereld van de teken- en schilderkunst eindeloos is. Je gaat je begeven in een wereld waarin je constant nieuwe ervaringen opdoet. Een wereld die je leven zinrijker en gelukkiger zal maken.

DAAROM GUN IK JE DEZE CURSUS ZO. MAAK JE HOOFD LEEG EN HAAL DE KLEUR IN HUIS. BESTELLEN IS EENVOUDIG. DAARVOOR HOEF JE ALLEEN EVEN OP DE RODE KNOP TE KLIKKEN. DE REST VOLGT AUTOMATISCH.

2. Even kennismaken

In de video heb je al even kennis met me gemaakt.  Mijn naam is dus  Ans Vianen. Ik ben kunstenaar, schrijver en inspirator.  

Op mijn veertigste heb ik dan eindelijk die carrièreswitch gemaakt en definitief een leven gekozen voor de kunst en dat terwijl ik nota bene  sinds de middelbare school geen potlood meer heb aangeraakt. Herkenbaar?Mijn honger was niet meer te stillen. Sindsdien heb ik: 

 • van veel befaamde docenten les gehad
 • drie kunstacademies met goed gevolg afgerond, gewoon omdat ik alles wilde weten over kunst 
 • exposeer ik regelmatig in heel Nederland en soms daarbuiten
 • maak ik veel kunstreizen
 • schilder ik en plein public, en plein air + en plein figure
 • maak ik beelden 
 • schrijf ik over kunst en
 • heb ik zelfs een kunst-, kijk en leesboek geschreven. 

3. MIJN MOTTO

Mijn motto: “Kunst is leven, leve de kunst!” 

Mijn doel: de wereld kleurrijker maken. 

4. DELEN VAN KENNIS EN ERVARING

De kennis en ervaring die ik al die jaren heb opgedaan, heb ik nu verwerkt in een bijzondere cursus waarmee succes gegarandeerd is. 

Dit is dé cursus die je zoekt en die je werkelijk nodig hebt om lekker en goed te kunnen schilderen, als je snel stappen wilt maken en waarmee je op eigen kracht jaren vooruit kunt. 

Foto: Schilderen en plein public in Cultuurcafé Noordwijk, foto Richard van Egmond 

Natuurlijk moet je oefenen. Ik zal de laatste zijn die dat tegenspreekt. We kennen allemaal het spreekwoord: “Oefening baart kunst”. Maar het scheelt enorm als je goed op weg geholpen wordt. En dat doe je! Met de Master-cursus die ik speciaal voor jou ontworpen heb.

ZOEK HET TALENT DAT IN JE VERBORGEN ZIT EN VERRAS JEZELF MET ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN. 

5. “JA, MAAR …”

expositie burgerzaal stadhuis Vianen
expositie burgerzaal stadhuis Vianen

Ik hoor een “ja, maar”. 

“Ja, maar ik kan niet tekenen.”
“Ja, maar ik heb geen tijd.”
“Ja, maar ik ben niet creatief.”
“Ja, maar ik heb nu te veel sores aan mijn hoofd.”
“Ja, maar ik ben bang om uitgelachen te worden.”
“Ja, maar ik ben een perfectionist.”
“Ja, maar ik ben niet goed genoeg.”

Het is logisch dat je een “ja, maar” – gevoel hebt, want hoe lang is het geleden dat je hebt getekend of geschilderd? 

Vergeet echter niet dat je ooit 26 letters hebt moeten leren om te kunnen spreken. Om te tekenen en schilderen heb je slechts 2 tekens nodig, dus dat is de reden waarom ik weet dat het zeker gaat lukken. Daarom vind ik het zonde als je jezelf deze mooie kans niet zou gunnen.

Ieder mens heeft recht op een stukje tijd voor zichzelf. Om van daaruit weer verder te kunnen groeien en er te kunnen zijn voor anderen. 

Het is zoals Picasso zei: “Elk kind is een kunstenaar. Het probleem is een kunstenaar te blijven als je eenmaal volwassen bent.”

Het gaat erom dat je je vrijheid terugkrijgt, je speelsheid, je onbevangenheid. Het gaat erom dat je je eigen grenzen afbakent, je hoofd leegmaakt. Het schilderen helpt je daarbij. En ik help je weer bij het schilderen. Zo is de cirkel mooi rond.

6. WAT IK JOU OOK 100% GUN

Lees wat er gebeurd zou zijn als ik deze supercursus twintig jaar geleden had ontdekt.

– Ik was speelser te werk gegaan. 

– Ik had sneller grotere stappen gemaakt.

– Ik had gemakkelijker nieuwe vrienden gemaakt.

– Ik was sneller mijn onzekerheid de baas geworden.

– Ik had eerder geleerd assertiever te zijn en duidelijk mijn grenzen aan te  geven.

– Ik had sneller en beter keuzes leren maken.

– Ik had sneller en beter mijn hoofd kunnen leegmaken en daardoor ongemerkt beter functioneren. 

EN DAT IS WAT IK JOU OOK ALLEMAAL GUN, 100%.

schilderen in Cultuurcafé Noordwijk
Schilderen en plein public in Cultuurcafé Noordwijk, foto Richard van Egmond

EN JIJ? GUN JIJ JEZELF DIT OOK? JE HOEFT ALLEEN MAAR EVEN OP DE RODE KNOP TE KLIKKEN OM JE AAN TE MELDEN. 

7. GESCHIKT VOOR MIJ?

Ben jij iemand die er bij zijn tekeningen altijd bij moet schrijven wat het voorstelt en wil je daar verandering in aanbrengen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Deze cursus is namelijk speciaal gemaakt voor startende tekenaars en schilders.  

Natuurlijk kan je ook als gevorderde creator genoeg inspiratie uit mijn cursus halen door de inspirerende opdrachten en de vele tips maar ik behandel in de cursus echt de basis. 

Aan de andere kant kan het natuurlijk zijn dat je speciaal iets van mij wilt leren want iedere kunstenaar heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en talenten en van iedereen leer je weer andere dingen. 


En als je op de één of andere manier geblokkeerd bent geraakt en niet meer tot creëren in staat bent, ben je bij mij ook op het juiste adres, want ik vind het heerlijk om mensen vrij te maken van vaak zelf opgelegde do’s en don’ts.oko 

8. VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de cursus?
Het ligt eraan hoe intensief je ermee omgaat. Bovendien leert de een sneller dan de ander. Er zijn negen lessen waarin een schat aan informatie wordt gegeven. Verder zijn er nog een aantal bonussen en kan je een jaar lang gratis deel uitmaken van The Art Community. Dit is een actieve community die onderdeel is van mijn praktijk en geen deel uitmaakt van Facebook of andere social media.

Wanneer kan ik beginnen?
Natuurlijk sta je te popelen om direct te beginnen. Zodra de betaling succesvol is verlopen, kan je van start gaan. Je krijgt elke week een les in je email-box en je kunt de cursus in jouw eigen tempo volgen.

Welke materialen heb ik nodig?
Materialen kun je kopen in een speciaalzaak voor kunstenaars-benodigdheden. Dat kan ook online. In mijn gratis E-book kan je precies vinden wat je nodig hebt.

Hoe kan ik mijn schilderijen exposeren?
Als onderdeel van de cursus krijg je toegang tot The Art Community (niet op Facebook dus). Daarin heb je gelegenheid om in een veilige omgeving je schilderijen te laten zien en om commentaar te vragen. Zodoende leer je van andere deelnemers.

Wat is de prijs van de cursus?
De prijs van de cursus is € 697,00 inclusief BTW.

Ik ben niet creatief en heb geen fantasie. Is de cursus dan wel geschikt voor mij?
Jazeker! Juist wel! Het is een van mijn stokpaardjes om je te leren je creativiteit en je fantasie te stimuleren. Daar zijn beproefde technieken voor.  Je zult versteld staan van je eigen creaties!

Heb ik nog bedenktijd?
Ja, natuurlijk heb je bedenktijd. Veertien dagen zelfs. Mail me in dat geval op ansvianen@live.nl en ik stort je geld terug. Ik zou het wel erg op prijs stellen als je me vertelt waarom je alsnog dit besluit neemt, want het is bijzonder jammer dat je niet meedoet. 

Ik heb een vraag die hier niet tussenstaat. Wat nu?
Stuur een mailtje naar ansvianen@live.nl en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

HET ENIGE ADVIES DAT IK JE KAN GEVEN IS: WACHT NIET LANGER MAAR KOM IN ACTIE EN GA GEWOON BEGINNEN. IK HOOP JE SNEL TE MOGEN VERWELKOMEN IN DE CURSUS. JE HOEFT DAARVOOR ALLEEN MAAR OP DE RODE KNOP TE KLIKKEN OM JE EVEN AAN TE MELDEN. 

9. GA VOOR EEN RIJK LEVEN!

Mijn keuze voor de schilderkunst heeft mij alleen maar plussen opgeleverd en oprecht geluk gebracht. Ik heb veel reizen naar het buitenland gemaakt om musea te bezoeken en schilderijen in het echt te bekijken. Ik kreeg mijn speelsheid, mijn vrijheid en mijn blijheid weer terug en men zegt zelfs dat ik een leuker mens ben geworden. Ik kreeg weer zin in het leven. Een leven, waarin ik een rijker mens ben geworden en de wereld om me heen op een andere manier ben gaan zien. 
Ik gun jouw ook zo’n rijk leven en wil je daar graag bij helpen. Ik hoop dat ook jij kunt zeggen dat je blij bent dat je deze stap gezet hebt. De stap om jezelf iets te gunnen. De stap om iets te doen waar jouw hart van gaat zingen want dat ga je uitstralen. En jouw omgeving zal merken dat er met jou iets bijzonders is gebeurd. Simpelweg doordat jij de stem van je hart gevolgd hebt. Door de stap te zetten om jezelf te gunnen wat je graag wilt doen. Tekenen en schilderen met passie voor een zinrijk leven. Zet nu die stap, kom bij de club en meld je aan voor de schildercursus.  

10. HOE MELD IK MIJ AAN?

Aanmelden gaat super gemakkelijk. Je hoeft alleen maar op een afbeelding te klikken of op één van de aanmeldknoppen en je komt automatisch in een aanmeldsysteem terecht. Daarna is het nog een kwestie van gegevens invullen en veilig betalen met Ideal of PayPal. Vervolgens kan je lekker aan de slag. 

11. NIETS HOUDT JOU NOG TEGEN.

 WWW.MIJNSCHILDERKUNST.NL 

is dé plek waar je moet zijn om  met plezier en in alle vrijheid te leren schilderen, zelfs als je nog nooit een kwast hebt aangeraakt of een potlood ter hand hebt genomen. Ik help je graag op weg bij jouw reis. Niets houdt jou nog tegen om te gaan schilderen want alles ligt binnen jouw bereik en bedenk: 

12. JOUW BESTE KEUS