De beste schilderles ooit

Q&A

IK KAN ME VOORSTELLEN DAT JE VRAGEN HEBT RONDOM DE ONLINE SCHILDERCURSUS. STAAT JOUW VRAAG HIER NIET BIJ, STUUR ME DAN EVEN EEN MAILTJE. DAN KAN IK JE GOED HELPEN. MAILTO:ANSVIANEN@LIVE.NL​

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de cursus?
Het ligt eraan hoe intensief je ermee omgaat. Bovendien leert de een sneller dan de ander. Er zijn negen lessen waarin een schat aan informatie wordt gegeven. Verder zijn er nog een aantal bonussen en kan je een jaar lang gratis deel uitmaken van The Art Community. Dit is een actieve community die onderdeel is van mijn praktijk en geen deel uitmaakt van Facebook of andere social media.

Wanneer kan ik beginnen?
Natuurlijk sta je te popelen om direct te beginnen. Zodra de betaling succesvol is verlopen, kan je van start gaan. Je krijgt elke week een les in je email-box en je kunt de cursus in jouw eigen tempo volgen.

Welke materialen heb ik nodig?
Materialen kun je kopen in een speciaalzaak voor kunstenaars-benodigdheden. Dat kan ook online. In mijn gratis E-book kan je precies vinden wat je nodig hebt.

Hoe kan ik mijn schilderijen exposeren?
Als onderdeel van de cursus krijg je toegang tot The Art Community (niet op Facebook dus). Daarin heb je gelegenheid om in een veilige omgeving je schilderijen te laten zien en om commentaar te vragen. Zodoende leer je van andere deelnemers.

Wat is de prijs van de cursus?
De prijs van de cursus is € 697,00 inclusief BTW.

Welke technieken komen aan bod?
Ik ben grondlegger van de LFP-methode. Dat staat voor LOOK-FEEL-PAINT. Techniek is belangrijk, maar is afhankelijk van jouw eigen keuze, ondergeschikt aan het uiteindelijke beeld. Je leert levendige schilderijen te maken waar je lang naar blijft kijken. De methode geeft alle ruimte aan de stijl die jij prefereert, zoals abstract, realistisch of impressionistisch om er maar een paar te noemen.

Hoe zijn de lessen opgebouwd?
Sommige lessen bevatten een instructiefilmpje, andere lessen een PDF-bestand met uitleg en/of opdrachten. Er is veel fotomateriaal en er zijn veel tips waar je je voordeel mee kunt doen en die helpen om goede resultaten te behalen.

Ik ben niet creatief en heb geen fantasie. Is de cursus dan wel geschikt voor mij?
Jazeker! Juist wel! Het is een van mijn stokpaardjes om je te leren je creativiteit en je fantasie te stimuleren. Je zult versteld staan van je eigen creaties!

Waar kan ik vragen stellen als er geen docent is?
Je kunt je vragen in The Art Community stellen of via een mail naar ansvianen@live.nl. Wij gaan voor kwaliteit en willen graag dat je goed geholpen wordt.

Ik ben totaal niet technisch met de computer. Kan ik dan toch een online programma volgen?
Als je e-mailtjes kunt openen, dan kan je ook prima met mijn cursus uit de voeten. Alles gaat met een klik op de knop. Ik werk samen met computerexperts die een stabiele leeromgeving hebben ontwikkeld, zodat wij beiden geen zorgen hoeven te hebben over de techniek. 

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?
Je krijgt een jaar lang toegang tot het programma.
Ruimschoots voor die tijd krijg je bericht dat aan je aan het eind van het programma bent. Als extra bonus heb je ook nog eens  een jaar lang gratis toegang tot The Art Community.

Heb ik nog bedenktijd?
Ja, natuurlijk heb je bedenktijd. Veertien dagen zelfs. Mail me in dat geval op ansvianen@live.nl en ik stort je geld terug. Ik zou het wel erg op prijs stellen als je me vertelt waarom je alsnog dit besluit neemt, want het is bijzonder jammer dat je niet meedoet. 

Krijg ik een certificaat?
Ja, na afloop van de cursus krijg je als bewijs van deelname een certificaat in je mailbox toegestuurd. 

Kan ik ook meedoen als ik geen kunstenaar ben?
Natuurlijk! IEDEREEN die start met tekenen en schilderen is van harte welkom! Lees ook de vraag die gaat over creativiteit. Bij twijfel: neem gerust contact met me op: mailto:ansvianen@live.nl

Ik heb een vraag die hier niet tussenstaat. Wat nu?
Stuur een mailtje naar ansvianen@live.nl en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

NIETS HOUDT JOU NOG TEGEN.

 WWW.MIJNSCHILDERKUNST.NL is dé plek waar je moet zijn om  met plezier en in alle vrijheid te leren schilderen, zelfs als je nog nooit een kwast hebt aangeraakt of een potlood ter hand hebt genomen. Ik help je graag op weg bij jouw reis. Niets houdt jou nog tegen om te gaan schilderen want alles ligt binnen jouw bereik en bedenk: 

 JOUW BESTE KEUS