Pijnbomen

Hoe een schildervakantie mijn leven drastisch veranderde.

Op avontuur Het was in het millenniumjaar dat ik plompverloren met een aantal schilders een week op avontuur ging naar Italië. Het was gedurfd, want ik kende niemand van de groep. Klik op de afbeelding om verder te lezen.

LANDSCHAP

Vijf mega-tips voor het schilderen van een landschap

Wat is een landschap Op zijn allereenvoudigst is een landschap onder te verdelen in drie delen: een lucht, een hoge, midden of lage horizon, land of water. Wat maakt een landschap zo aantrekkelijk en woest interessant? Klik op de afbeelding om verder te lezen.

Goede doelen Cave canem

MOET JE AAN ALLE GOEDE DOELEN GELD GEVEN?

Herken je dit? Elk jaar worden we overvoerd met collectebussen, acceptgiro's en verzoeken om geld te geven aan goede doelen. Dat is niet zo gek, want alleen al aan de grote GoedeDoelen- organisaties zijn er wel vierentwintig te noemen. Klik op de afbeelding om verder te lezen.

De duvel is oud

DE DUVEL IS OUD

Leeftijdsdiscriminiatie, omdenken, participatiemaatschappij, inclusiviteit, allemaal termen uit het begin van de moderne 21e eeuw. We zijn allemaal met elkaar op deze wereld en sluiten niemand uit. Toch? Klik op de afbeelding om verder te lezen.

we all shine on

“WE ALL SHINE ON”

Soms is het nodig om terug te blikken en vooruit te kijken. De decembermaand is daar bij uitstek een geschikte gelegenheid voor. Zelf word ik dan altijd een beetje melancholisch. We hebben afscheid moeten nemen van familieleden en geliefden maar we hebben ook de vreugde van het leven mogen delen. Klik op de afbeelding om verder te lezen.

PIEPPIEP

LEEFTIJD DOET NIET TERZAKE, TOCH?

Soms word je met je neus op de feiten gedrukt wat je leeftijd betreft, zoals gisteren. Ik zat met mijn dochter in een zaaltje in een luxe Van der Valk – restaurant waar een lezing was over hoe je je bedrijf kunt laten groeien en alle valkuilen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Interessante materie, daar is niets van te zeggen. Klik op de afbeelding om verder te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *