Inktober2020 is jammer genoeg alweer afgelopen ! Ik heb voor de tweede keer mee aan dit internationale evenement dat een aantal jaren geleden is opgezet door Jake Parker, een Amerikaanse illustrator. Wereldwijd maken mensen in de maand oktober dagelijks met pen en inkt een tekening en plaatsen deze op Social Media. En ja, net als vorig jaar heb ik nu natuurlijk ook weer meegedaan. Tekenen is heerlijk om te doen, zo ZEN.  In de video zie je mijn resultaten.

De tekeningen zijn door mij met de hand gemaakt met Oost Indische Inkt op zuurvrij Fabriano papier, gewicht 200 gr, afmeting landscape 24 x 32 cm. De tekeningen zijn ook te koop. Klik hiervoor op deze link. Schrijf bij de opmerkingen welke tekening je graag wilt hebben en ik maak het voor je in orde. Zo krijg je heel eenvoudig een echt kunstwerk aan de muur. 

Maar ik heb nog iets tofs voor je:

KEN JIJ de 12 stappen die je nodig hebt om een goed schilderij te maken?

De afbeelding toont een schilderijlijst met de titel van de schilderles.

Die vind je terug in deze compacte training. Helaas: de aanbieding is alweer voorbij maar je hebt toch nog een kans om deze toffe training in je bezit te krijgen. Voor slechts 47 euro leer je alle ins en outs over de 12 stappen die je nodig hebt voor het maken van een goed schilderij.  

De training is compleet en met zorg en liefde samengesteld en bevat een overzichtelijke samenvatting en uitgebreide oefeningen in het herkennen van verschillende soorten composities. Dat is altijd handig, ook als je naar het museum gaat om schilderijen te bekijken. Want wist je dat een goed schilderij voor 50% bepaald wordt door een goede compositie? 

INCLUSIEF 3 NINJA-TIPS 

EN EEN UITVOERIG WERKBOEK     

OM TE OEFENEN. 

PAK JE KANS EN BEGIN VANDAAG NOG.


Universeel geschikt voor alle kunstkijkers, museumliefhebbers, startende en gevorderde  tekenaars en schilders.